Acasă Social Un moldovean, oprit la trecerea frontierei cu România: Automobilul era dat în...

Un moldovean, oprit la trecerea frontierei cu România: Automobilul era dat în căutare

0

Polițiștii de frontieră români au reținut la punctul de trecere Albița un automobil care figura în baza de date ca fiind furat din Danemarca. Mașina era înregistrată în Republica Moldova. Totul s-a întâmplat duminică 9 mai, în jurul orei 00:00. La punctul de control s-a apropiat un moldovean de 37 de ani, la volanul unui automobil înmatriculat în Republica Moldova.

Polițiștii de frontieră au decis să facă unele verificări suplimentare și au descoperit că automobilul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Danemarca.

Moldoveanul a declarat că a cumpărat mașina în Republica Moldova anul trecut și nu știe nimic despre cele depistate.

Oamenii legii continuă cercetările, iar autoturismul în valoare de 90.000 lei (circa 390.000 lei moldovenești) a fost reținut.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.