Acasă Economic Cât ne vor costa avocații care vor apăra statul nostru la Curtea...

Cât ne vor costa avocații care vor apăra statul nostru la Curtea de Arbitraj de la Stockholm, în litigiul Avia Invest

0

170 de mii de euro. Atât ne va costa reprezentarea Republicii Moldova la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Stockholm, în dosarul concesionării Aeroportului Internaţional Chişinău de către Avia Invest.

Banii au fost alocaţi din Fondul de Urgenţă al Guvernului şi sunt pentru plata serviciilor de avocatură. Decizia a fost luată astăzi de Cabinetul de Miniştri. Biroul de avocaţi, selectat printr-un concurs public, a mai reprezentat Republica Moldova în litigii internaţionale şi au avut câştig de cauză.

Amintim că la Institutul de Arbitraj al Camerei de Comerţ din Stockholm, conducerea companiei Avia Invest cere autorităţilor de la Chişinău achitarea unui prejudiciu de 900 milioane de euro. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.