Acasă Extern Care e prognoza lui Olaf Scholz asupra duratei războiului din Ucraina

Care e prognoza lui Olaf Scholz asupra duratei războiului din Ucraina

0

Războiul din Ucraina ar putea să mai dureze cinci ani, crede cancelarul german Olaf Scholz.

„Nimeni nu ar putea spune dacă acest război nu va dura încă 5 ani, de exemplu”, a spus cancelarul german în cadrul unui eveniment din oraşul german Chemnitz, scrie protv.ro.

Cancelarul german a apărat sprijinul militar al Germaniei pentru Ucraina. În plus, diplomaţia trebuie cultivată, a adăugat el.

De la începutul războiului însă, preşedintele rus Vladimir Putin nu a dat semne de mişcare, a adăugat Olaf Scholz. O pace dictată este inacceptabilă, a subliniat Scholz. 

„Nu trebuie să i se permită să scape cu asta”, a mai spus cancelarul german.

Scholz a fost vineri seară invitatul unei dezbateri organizată de ziarul Freie Presse cu titlul „Germania sub presiune. Cum poate acţiona coaliţia de guvernare în noile condiţii?”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.