Acasă Alegeri 2020 Candidatul PUN, Octavian Țîcu: ”Reîntregirea celor două maluri de Prut, este un...

Candidatul PUN, Octavian Țîcu: ”Reîntregirea celor două maluri de Prut, este un unic proiect viabil pentru un viitor demn al cetăţenilor R. Moldova”

0

Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, susține cu fermitate că „vine în această campanie electorală ca un preşedinte care va uni societatea în jurul unui proiect de bunăstare, prosperitate şi securitate”. Proiectul cu care vine acesta, reîntregirea celor două maluri de Prut, este un unic proiect viabil pentru un viitor demn al cetăţenilor R. Moldova, accentuează Țîcu. Declarațiile au fost făcute de candidatul PUN la prezidențiale în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a subliniat că PUN, împreună cu cetățenii, au obținut trei mari victorii. 

„Astăzi este o zi minunată pentru că am fost înregistraţi în cursa electorală ieri printr-o decizie a CEC. Menționez că împreună am obţinut trei mari victorii. Datorită cetăţenilor R. Moldova au fost colectate 20 de mii de semnături, care ne-au oferit posibilitatea de a participa la aceste alegeri, au oferit posibilitatea cetățenilor să-și dea votul pentru candidatul PUN, declară Țîcu.

O altă victorie, potrivit politicianului este faptul că și-au apărat semnăturile la CEC.

A doua victorie este faptul că noi ne-am apărat cu fermitate aceste semnături la CEC. Am făcut acest lucru cu determinare pornind de la premiza efortului pe care l-am depus în această campanie de aproape o lună de zile în care am fost în localitățile din R. Moldova. În al treilea rând, am obținut o victorie pentru mișcarea unionistă, pentru că prin participarea la alegeri vom oferi unioniştilor şi cetăţenilor R. Moldova, indiferent de limba și originile pe care le au, să ne susţină şi să voteze o alternativă anti-sistem care este capabilă să înfrunte acest regim instituit în R. Moldova de aproape 30 de ani”, a mai adăugat Țîcu în cadrul conferinței.

 Lansarea oficială a candidatului PUN în campania electorală va avea loc mâine, 7 octombrie, în scuarul Europei din orașul Ungheni. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.