Acasă Alegeri 2020 Andrei Năstase declară că este ţinta unor atacuri media, iar în spatele...

Andrei Năstase declară că este ţinta unor atacuri media, iar în spatele articolelor apărute pe câteva portaluri de ştiri ar sta unii contracandidaţi

0

Andrei Năstase, candidatul Platformei Demnitate şi Adevăr la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, spune că este ţinta unor atacuri media. El afirmă că în spatele unor articole apărute pe câteva portaluri de ştiri ar sta unii contracandidaţi, fără să-i numească.

Năstase îşi cheamă oponenţii la corectitudine şi unitate în combaterea ştirilor false. Tot astăzi, el a lansat şi un plan pentru modernizarea economică a Republicii Moldova. Candidatul PPDA spune că, dacă va câştiga alegerile, îşi propune să creeze un sistem economic bazat pe dezvoltarea industriilor competitive şi pe atragerea de investiţii ale capitalului naţional şi străin.

  „Sunt deschis pentru colaborare cu toate forţele politice proeuropene, democratice, pro româneşti din RM. Sunt deschis pentru colaborare pentru că viaţa nu se opreşte la aceste alegeri prezidenţiale şi apelul meu este în continuare la unitate, la o campanie curată, la o campanie inundată de adevăr, o campanie curăţită de minciună şi fake news”, susține ANDREI NĂSTASE, candidat la alegerile prezidenţiale, Platforma „DA”.

tvr.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.