Acasă Comunicate de presă Călători, prinși la frontieră cu permisuri și certificate COVID false

Călători, prinși la frontieră cu permisuri și certificate COVID false

0

Polițiștii de frontieră au inițiat cercetări pe numele a 4 cetățeni ce dețineau acte de identitate falsificate. Cazurile au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în punctele de trecere Sculeni și Cahul.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 34 de ani din Tiraspol, care încerca să ajungă în Lituania cu un permis de conducere fals.

Peste câteva ore, în același punct de trecere s-au prezentat ați doi cetățeni cu nereguli. Aceștia au încercat să părăsească țara cu două teste COVID false.

Un alt permis auto fals a fost depistat la un șofer de 50 de ani, originar din orașul Ismail, Ucraina. Acesta a fost prins cu actul neveridic în punctul de trecere Cahul.

”Eram la muncă peste hotare și mi-am pierdut permisul de conducere, iar la propunerea unor intermediari am reușit să obțin un duplicat. Am achitat suma de 150 de euro, fără să am vreo suspiciune că actul ar fi fals”, le-a spus ucraineanul vameșilor moldoveni.

Pe numele celor vizați s-au întocmit procese verbale de constatare a incidentelor. Actele au fost transmise către laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizei. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.