Acasă Articol comercial Cadouri excepționale de Crăciun din partea Loteriei Naționale – două bilete cu...

Cadouri excepționale de Crăciun din partea Loteriei Naționale – două bilete cu câștiguri de milioane Ⓟ

0

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Loteria Națională abia așteaptă să ofere zâmbete, emoții de neuitat și câștiguri uimitoare cu două bilete noi – „Cash de sărbătoare” și „Dorințe de Crăciun”!

„Cash de sărbătoare”, asemeni unei felicitări de Crăciun, poate îndeplini cele mai deosebite dorințe ale norocosului, care se va alege cu premiul colosal de top de 2 500 000 de lei! Încă două sume de câte 250 000 de lei vor transforma sărbătorile de iarnă într-un basm de neuitat pentru doi câștigători.

Biletul „Cash de sărbătoare” cu premii de 25 000 000 de lei a apărut în ediție limitată și costă 50 de lei.

Biletul feeric „Dorințe de Crăciun” va deveni o baghetă magică pentru norocosul care va câștiga suma maximă de 1 500 000 de lei și își va realiza cele mai ascunse vise. Cu doar 30 de lei, puteți câștiga alte premii impresionante, inclusiv 150 000 de lei. Fondul de câștiguri al biletului este de 18 900 000 de lei.

Biletele de Crăciun ale Loteriei Naționale vor fi un cadou excelent pentru cei dragi!

Nu uitați că și biletele necâștigătoare vă pot aduce noroc! Înregistrați-le codurile în Clubul VIP de pe site-ul www.7777.md sau apelând 022-333-777 și participați la extragerea premiilor valoroase. Iar biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” vă pot teleporta pe scena bunăstării.

Credeți într-un miracole! Cu biletele de Crăciun ale Loteriei Naționale, acestea vă pot bate la ușă în timpul sărbătorilor de iarnă.

Sărbători fericite!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.