Acasă Economic Bunuri în valoare de circa 5 milioane de lei, sechestrate de ARBI

Bunuri în valoare de circa 5 milioane de lei, sechestrate de ARBI

1

Pe parcursul săptămânii trecute, Agenția pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 5 milioane de lei. Printre bunurile sechestrate se află un teren agricol, 10 terenuri pentru construcții și 7 mijloace de transport.

Mijloacele de transport indisponibilizate sunt de model Volkswagen Passat (anul fabricaţiei 2012), Nissan Qashqai (2019), Renault Clio (2019), Volkswagen Sharan (2012), Renault Megane (2008), Chevrolet Trax (2013) şi Peugeot Bipper (2008).

Totodată, săptămâna trecută direcţia analitică a efectuat 8 analize operaţionale pe cauze penale, alte 4 analize operaționale și 5 strategice fiind în curs de elaborare, iar Direcţia legislaţie a întocmit expertiza anticorupţie pe marginea a 5 proiecte de acte normative şi a elaborat 3 avize.

De asemenea au fost înregistrate 1.040 materiale în cancelaria Centrului, iar la linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 74 de apeluri.

Totodată au fost eliberate 71 de caziere de integritate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.