Acasă Comunicate de presă Bunuri de circa 1,5 milioane de lei au fost sechestrate de ARBI

Bunuri de circa 1,5 milioane de lei au fost sechestrate de ARBI

0

Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale (ARBI) a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 1,5 milioane de lei pe parcursul săptămânii trecute. Potrivit CNA, este vorba despre o încăpere locativă, un teren agricol și două mijloace de transport: Skoda Superb (a.f. 2021) și Mercedes Sprinter (a.f. 2015).

Totodată, Direcția analitică a finalizat 8 analize operaționale, a inițiat 9 noi, în procedură fiind alte 19 analize operaționale și 6 strategice.

Direcția legislație a întocmit 16 rapoarte de expertiză și a emis autorităților 8 avize. Săptămâna trecută au fost recepționate 79 de apeluri la Linia națională anticorupție.

În total, au fost eliberate 81 de caziere de integritate.

În perioada respectivă, 6 persoane s-au aflat în Izolatorul de urmărire penală al CNA, momentan se deține doar o persoană.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.