Acasă Justiţie Brokeri vamali – reţinuţi de CNA și procurorii anticorupție. Oamenii legii descind...

Brokeri vamali – reţinuţi de CNA și procurorii anticorupție. Oamenii legii descind cu percheziții la postul vamal ”Petricani”

0

Percheziții la postul vamal „Petricani”. Cinci brokeri vamali au fost reţinuţi, fiind bănuiți că timp de mai multe luni au săvârşit acţiuni de corupere a vameşilor. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către purtoarea de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

Contactată de SafeNews.md, purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi a declarat că:

„Cinci brokeri vamali au fost reţinuţi de ofiţerii CNA, procurorii anticorupţie şi angajaţii Direcţiei integritate şi supravegehere a Serviciului Vamal, într-un dosar de corupere activă. Aceştia sunt bănuiţi că, pe parcursul mai multor luni, au săvârşit acţiuni de corupere a vameşilor din cadrul Postului vamal Intern Petricani, prin transmiterea diferitor sume de bani pentru urgentarea procedurii de validare a declaraţiilor vamale. Alte detalii vor fi oferite la finalul acţiunilor de urmărire penală”, a declarat Starinschi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.