Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! Șeful PCCOCS, Ion Caracuian și-a dat demisia

ULTIMA ORĂ! Șeful PCCOCS, Ion Caracuian și-a dat demisia

752
0
ads

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) a rămas fără conducere, după ce astăzi șeful instituței, Ion Caracuian, și-a depus cererea de demisie.

Acesta a declarat că a luat această decizie din motive personale, precizând că a decis să plece inclusiv din funcția de procuror.

Ion Caracuian a fost numit șef la PCCOCS în septembrie anul trecut. Până atunci, a asigurat timp de mai multe luni interimatul funcției.

Amintim că săptămâna trecută, printr-un ordin semnat de către procurorul general interimar, Dumitru Robu, a fost sistată delegare și a fost încetat interimatul șefilor adjuncți ai  PCCOCS, Aurel Ciocan și Roman Dorogan.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here