Acasă Politic BREAKING NEWS// Patru, din cei 20 de membri ai Biroului Executiv al...

BREAKING NEWS// Patru, din cei 20 de membri ai Biroului Executiv al PD vor să PĂRĂSEASCĂ coaliția de guvernare. Diacov: „Gata, ajunge”

0

Patru din cei 20 de membri ai Biroului Executiv al Partidului Democrat (PD) insista ca formațiunea lui Pavel Filip să părăsească coaliția de guvernare. Despre aceasta a anunțat președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Pot să vă spun că undeva patru membri ai Biroului Executiv al PD optează pentru ca formațiunea să părăsească coaliția cu PSRM. Au spus gata… Ceilalți privesc lucrurile mai cu atenție”, a precizat Diacov.

Mai mult, Diacov recunoaște că în culise se discută intens despre demisia Guvernului.



„Eu știu despre ce se discută în public și ce se discută în interior. Se vorbește despre demiterea Guvernului la inițiativa lui Igor Dodon, demiterea la inițiativa premierului. Se discută multe. Demisia Guvernului nu e cea mai mare problemă. Dacă demitem Guvernul luni, atunci miercuri deja trebuie să avem alt Executiv. Demisia nu este cea mai mare problemă”, a precizat Diacov.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.