Acasă Politic Vasile Năstase îi cere Maiei Sandu să publice înregistrările de la consultările...

Vasile Năstase îi cere Maiei Sandu să publice înregistrările de la consultările cu fracțiunile parlamentare. „Lasă poporul să afle cine și ce a propus acolo”

0

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Vasile Năstase îi cere președintei Maiei Sandu să facă publice înregistrările video de la consultările cu fracțiunile parlamentare, care au avut loc acum două zile. Solicitarea alesului poporului vine în contextul în care acesta s-a arătat deranjat de faptul că în cadrul discuțiilor șefa statului nu ar fi pomenit numele candidatului la funcția de premier, Igor Grosu Igor Grosu. 

„Îi cer oficial președintei Maia Sandu să publice înregistrările care au fost făcute în cadrul consultărilor, pentru ca toată lumea să vadă, pentru că asta este un exercițiu democratic. Trebuie să vedem cu ce au venit fracțiunile. Lasă poporul să afle cine și ce a propus acolo, ce nume au fost vehiculate, ce soluții au fost date de către participanții la aceste discuții, la aceste consultări, ca să ne facem o imagine generală despre ce s-a întâmplat acolo”, a declarat Vasile Năstase în cadrul unei emisiuni televizate.

Aminitim că marți, 16 martie, președinta Maia Sandu a organizat la Președinție consultări cu fracțiunile parlamentare. Ulterior, șefa statului a anunțat un nou candidat la funcția de prim-ministru. Este vorba despre Igor Grosu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.