Acasă Istorii din spatele culisei Berdilă, despre întâlnirea cu avocatul lui Șor: În pungă era ciocolată și...

Berdilă, despre întâlnirea cu avocatul lui Șor: În pungă era ciocolată și o sticlă

0

Judecătorul Tudor Berdilă, care este raportor în dosarul Ilan Șor, aflat pe rol la Curtea de Apel, și surprins într-o înregistrare cum primește o pungă neagră de la avocatul deputatului fugar, spune că pe data de 30 aprilie s-a întâlnit întâmplător cu Nicolae Bojenco la o spălătorie auto din Cahul. Într-o notă, magistratul explică că atunci a discutat cu avocatul lui Șor, iar după 10 minute acesta a revenit din nou cu punga respectivă, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

„Peste 10 minute a revenit și iarăși am discutat, timp în care el mi-a oferit un prezent în legătură cu ziua mea de naștere și Sfintele Paște, care a avut loc peste o zi de la întâlnire. Anume în acest moment se începe înregistrarea”, a declarat acesta.

„În acea pungă se afla ciocolată și o sticlă de băutură și nu altceva. Am primit punga ca o intenție pozitivă, omenească de la o persoană care, cu aproximativ 18 ani în urmă a fost subalternul meu. Cele întâmplate nu au nicio tangență cu activitatea mea de judecător, cu atât mai mult nu se referă la dosarul inculpatului Șor Ilan Miron”, spune judecătorul.

Judecătorul mai spune că publicarea imaginilor video are drept scop compromiterea lui.

Cu referire la acest caz a venit cu o reacție și administrația Curții de Apel, care a menționat că regretă existența înregistrării video. Într-o reacție oficială, solicitată de TV8, președintele Curții de Apel Cahul, Ruslan Petrov, a menționat că nu poate da o apreciere evenimentelor în care este implicat un judecător al instanței. 

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.