Acasă Social Belarus va lansa în Găgăuzia o secție de asamblare a tractoarelor

Belarus va lansa în Găgăuzia o secție de asamblare a tractoarelor

0

La Comrat va fi lansată o secţie de asamblare a tractoarelor beloruse MTZ-80, care sunt solicitate de fermieri şi sunt bine vândute în Moldova. Acest lucru a fost discutat în cadrul şedinţei de miercuri dintre başcanul, Irina Vlah şi ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Anatolii Kalinin.

Au fost discutate despre detaliile implementării noului proiect de investiţii în Găgăuzia, al cărui contract a fost deja semnat între Uzina de tractoare din Minsk şi o companie din autonomie.

Este planificat ca secţiea de asamblare a tractoarelor din Belarus să fie stabilită într-unul din atelierele actualului centru de service modern Agropiese TGR. 

Până la sfârşitul acestui an, este planificată producerea a 30 de unităţi, iar anul viitor să se ajungă la 100 de unităţi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.