Acasă Sport Bayern, gest superb pentru fani! Le oferă teste gratuite suporterilor care vor...

Bayern, gest superb pentru fani! Le oferă teste gratuite suporterilor care vor să meargă la meciul din Supercupa Europei

0

Clubul Bayern Munchen va oferi teste gratuite Covid-19 fanilor săi care vor face deplasarea în Ungaria pentru a asista la meciul cu Sevilla FC din Supercupa Europei, a anunţat gruparea bavareză, scrie DPA.

Pe lângă biletul la meci, fanii care vor să asiste la confruntare au nevoie de un test coronovarius tradus în engleză pe care-l vor prezenta autorităţilor maghiare la intrarea în ţară.

Bayern ofertă teste gratuite pentru fanii care vor să asiste la Supercupa Europei

Clubul german a informat că va facilita acest lucru, în parteneriat cu firma Ecolog, responsabilă cu testele Covid-19 pe aeroportul din Munchen.

Fanii îşi vor putea face testele în perioada 21-22 septembrie, urmând să primească rezultatele pe mail.

Supercupa va avea loc pe 24 septembrie, pe stadionul ”Puskas Arena” din Budapesta. Se va permite intrarea unui număr redus de spectatori, Bayern mizând pe un număr de 3.000 de suporteri.

Agerpres.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.