Acasă Sport Reacția lui Bayern Munchen după condamnarea lui Lucas Hernandez la închisoare: „Acum...

Reacția lui Bayern Munchen după condamnarea lui Lucas Hernandez la închisoare: „Acum trebuie să meargă”

0
Vestea că Lucas Hernandez este condamnat la închisoare a zguduit lumea fotbalului în urmă cu câteva zile. Acum a venit și răspunsul celor de la Bayern Munchen, deși clubul nu știa până acum despre acest caz.

Infracțiunile pentru care a fost condamnat Lucas Hernandez sunt „foarte grave”, potrivit unui tribunal din Madrid

Campionul mondial a fost chemat pe 19 octombrie la Tribunalul 32 din Madrid, dată de la care va avea un termen de zece zile pentru a-și alege penitenciarul unde va executa sentința. În cazul unui refuz, el va fi căutat de autoritățile spaniole și încarcerat cu forța.

Conform celor de la Sky Sports, Hernandez a hotărât să facă apel împotriva deciziei luate. Totuși, este greu de crezut că se va lua o decizie până la 29 octombrie, astfel că sunt șanse foarte mari ca fotbalistul să ajungă după gratii, chiar dacă ulterior ar putea fi eliberat.

Președintele bavarezilor, Herbert Hainer, s-a rezumat să spună scurt că „acum trebuie să meargă, va fi audiat și apoi vom vedea. Este viața privată a lui Hernandez, nu vreau să judec eu”.

Potrivit presei spaniole, este greu de crezut că fundașul va scăpa de pedeapsă, chiar dacă evenimentele au avut loc tocmai la începutul lui 2017.

Un purtător de cuvânt al Tribunarului 13 din Madrid susține că au fost două condamnări pentru violență domestică și alta pentru nerespectarea primei sentințe: „Este o infracțiune foarte gravă”.

Lucas Hernandez, pus să-și aleagă închisoarea unde vrea să stea

Fundașul de 25 de ani a fost implicat, în 2017, într-un conflict cu soția sa, Amelia Lorente, în plină stradă.

Apoi, potrivit publicației As, un tribunal din Madrid i-a condamnat pe ambii la 31 de zile de muncă în folosul comunității și ambii au primit un ordin de restricție. Li s-a interzis să se apropie unul de altul sau să comunice prin orice mijloace timp de șase luni.

În ciuda acestor pedepse, cei doi au decis să meargă împreună în luna de miere, iar apoi au fost depistați pe aeroportul Barajas, din Madrid, coborând dintr-un avion care venea de la Miami.

Lucas Hernandez a fost apoi arestat și pus la dispoziția Tribunalului Pentru Violența Împotriva Femeilor, din Madrid, care l-a eliberat ulterior. Soția sa, Amelia, a fost legitimată, dar nu a fost reținută, pentru că Tribunalul încă nu îi trimisese ordinul.

Acum, motivul pentru care Lucas Hernandez a primit pedeapsa nu este pentru că și-ar fi lovit soția, ci pentru că nu s-a supus ordinului judecătoresc inițial.

Din moment ce cazul este rezolvat, nu mai este admisă nicio amânare, cu toate că se poate decide că apelul să fie admis, situație în care Lucas ar putea scăpa doar cu câteva zile de pușcărie.

Potrivit presei spaniole, Bayern Munchen nu știa despre acest caz până acum, deși jucătorul fusese notificat încă de pe 14 septembrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.