Acasă Comunicate de presă Bărbați aflați în căutare în baza sentințelor judecătorești, reținuți

Bărbați aflați în căutare în baza sentințelor judecătorești, reținuți

0

Doi bărbați de 31 și 33 de ani, anunțați în cutare în baza unor sentințe judecătorești, au fost reținuți de polițiști. Potrivit informației, bărbații au fost reținuți pe data de 22 și 28 aprilie.

În primul caz, bărbatul de 31 de ani, se afla în căutare, în baza sentinței judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani, pentru escrocherie, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare de tip închis, acesta eschivându-se de solicitarea organelor de drept de a se prezenta pentru ispășirea pedepsei.

Al doilea bărbat se afla în căutare de către IP Botanica în baza sentinței judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, fiind condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare pentru infracțiunea ,,Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare”, conform art. 217 Cod Penal a Rep. Moldova.

Ambii au fost reținuți de către polițiști și urmează să își ispășească pedepsele în locurile de detenție prevăzute în deciziile judecătorești.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.