Acasă Social Băiatul de șapte ani lovit de o poartă de fotbal se simte...

Băiatul de șapte ani lovit de o poartă de fotbal se simte mai bine

0

Copilul de șapte ani, care a ajuns la spital în stare gravă după ce peste el a căzut o poartă de fotbal, se simte mai bine. Acesta însă, rămâne deocamdată în spital, fiind transferat în secția de neurochirurgie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, starea copilului s-a îmbunătățit, se atestă o dinamică pozitivă în raport cu sănătatea minorului, scrie agora.md.

De asemenea, acesta menționează că băiatul a fost transferat din terapie intensivă în secția de neurochirurgie pentru perioada de reabilitare. Totodată, copilul este activ și nu stă doar în pat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.