Acasă Istorii din spatele culisei Avocatul Olgăi Bondarciuc: Dorește să colaboreze cu organul de anchetă

Avocatul Olgăi Bondarciuc: Dorește să colaboreze cu organul de anchetă

0

Fosta notară a lui Vladimir Plahotniuc, Olga Bondarciuc ar fi fost extrădată din Belgia, în Republica Moldova, la solicitarea personală. Cel puțin asta spune avocatului acesteia, Alexandru Tonu. Avocatul susține că clienta sa este dispusă să colaboreze cu ancheta.

„Doamna și-a exprimat dorința de a fi extrădată, benevolă, a fost determinată de ultimele schimbări din cadrul procuraturii. Doamna dorește să colaboreze cu organul de anchetă. Va face declarații pe marginea învinuirii aduse, nu recunoaște vinovăția, bineînțeles”, a declarat avocatul pentru TV8.

Avocatul Alexandru Tonu a refuzată să ne spună unde este deținută fosta notară, din motive de securitate. 

Olga Bondarciuc, notarul lui Plahotniuc, a fost extrădată din Bruxelles, Belgia.

Ulterior, procurorii i-au înaintat învinuirea și au audiat-o pe Olga Bondarciuc, notarul lui Plahotniuc, imediat după extrădarea din Belgia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.