Acasă Sport Au uitat de Haaland și îl vor pe Lewandowski! Suma pentru care...

Au uitat de Haaland și îl vor pe Lewandowski! Suma pentru care s-ar putea realiza transferul verii

0

Chelsea are nevoie de atacant! După ce s-a lovit de refuzul celor de la Borussia Dortmund în încercarea de a-l transfera pe Erling Haaland, gruparea londoneză este gată să pună 60 de milioane de euro ”pe masa” celor de la Bayern Munchen pentru Robert Lewandowski .

Robert Lewandowski e ca vinul, devine tot mai bun cu fiecare an ce trece, iar experiența sa la Bayern Munchen pare tot mai aproape de sfârșit. Chelsea, campioana Europei, este în căutarea unui vârf de clasă mondială, iar polonezul pare a fi alesul lui Roman Abramovich.

Chelsea, pregătită să plătească 60 de milioane de euro pentru Robert Lewandowski

Transferul unui număr 9 clasic este principala țintă a celor de la Chelsea în această perioadă de mercato, informează The Sun. Lipsa de eficacitate a lui Timo Werner, plecarea lui Olivier Giroud la AC Milan și cu un Tammy Abraham ”pierdut”, deținătoarea trofeului UEFA Champions League își caută un marcator.

Borussia Dortmund nu îl lasă pe Erling Haaland să plece, cel puțin până în 2022, iar londonezii s-au reorientat. Cine ar putea fi mai potrivit să stopeze valurile de ratări și seceta de goluri de la Chelsea, dacă nu Robert Lewandowski?

Real Madrid și Manchester City sunt ceilalți granzi ai Europei care s-au înscris în lupta pentru semnătura atacantului polonez, după ce acesta a recunoscut că ar vrea să înceapă o nouă aventură.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.