Acasă Justiţie Andrian Candu vine cu o reacție după ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo,...

Andrian Candu vine cu o reacție după ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat că autoritățile vor verifica activitatea politicianului în perioada „jafului bancar”

0

Andrian Candu vine cu o reacție după ce procurorul general, Alexandr Stoianoglo, a declarat că autoritățile vor verifica activitatea politicianului în perioada „jafului bancar” când liderul grupului „Pro Moldova” ocupa funcția de ministru al Economiei.

El a spus că investighează activitatea MEC pe vremea când eram ministru. Să facă acest lucru – sunt gata întotdeauna să dau curs citațiilor pentru a oferi explicații și a argumenta anumite decizii ale mele în acea perioadă”, a declarat Candu în cadrul unei intervenții video pe rețele sociale.

Amintim că Stoianoglo a declarat aseară că Procuratura verifică „atent activitatea lui Candu în acea perioadă: „Atunci el a îndeplinit funcția de ministru al Economiei, o instituție care a avut un rol important în legătură cu anumite proiecte cu privire la sistemul bacar, cu privire la garanțiile de stat. Atunci statul și-a luat angajamentul de a oferi garanții. Investigăm acest aspect. Nu avem dovezi că banii au fost transferați la companiile lui Candu”.

DESCHIDE

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.