Acasă Alegeri 2020 Ambasada R.Moldova în Irlanda anunță că a primit aprobarea finală privind deschiderea...

Ambasada R.Moldova în Irlanda anunță că a primit aprobarea finală privind deschiderea celor 4 secții de votare

0

Ambasada R.Moldova în Irlanda anunță că a primit aprobarea finală din partea autorităților din Dublin privind deschiderea celor 4 secții de votare. Totuși, susțin reprezentanții misiunii diplomatice, a fost aprobată altă locație pentru cele trei secții de votare în orașul Dublin și una pentru Limerick, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

A fost aprobată altă locație pentru cele trei secții de votare în orașul Dublin și pentru Limercik deoarece potrivit restricțiilor de nivelul 5 de sănătate publică hotele nu pot fi utilizate pentru organizarea alegerilor. Au fost impuse și alte condiții pe care urmează să le respectăm dar ne vom putea exercita DREPTUL LA VOT! Ambasada va publica pe pagina de Facebook și web o scrisoare pentru deplasarea la secțiile de votare”, se menționează în anunțul ambasadei.

Menționăm că la data de 21 octombrie autoritățile irlandeze au impus noi măsuri de restricție în contextul pandemiei.

De precizat că la scrutinul prezidențial din 2016, în Irlanda au votat circa 2 100 de moldoveni, iar la parlamentarele din 2019 – circa 2 700 de persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.