Acasă Social Alte 9 autobuze de model ISUZU au fost lansate pe rute

Alte 9 autobuze de model ISUZU au fost lansate pe rute

0

Municipalitatea a lansat astăzi, 14 octombrie, alte nouă autobuze noi de model ISUZU din lotul celor 100 de unități achiziționate recent. Potrivit responsabililor, unitățile au trecut toate verificările din punct de vedere tehnic, conform prevederilor legale, și au fost înmatriculate, astfel că sunt gata pentru punerea în circulație.

Mai mult, numărul de pasageri pentru un autobuz este de 100 de locuri. Toate unitățile sunt dotate cu aer condiționat, cu rampă pentru persoane cu dizabilități, iar costul per unitate este de aproximativ 132 de mii de euro.

Conform contractului, lotul întreg va fi livrat până la sfârșitul anului 2021. Costul achiziției lotului de 100 de autobuze este de 12,5 milioane de euro, acestea având termen de garanție de 6,5 ani, perioadă în care producătorul va asigura și mentenanța acestora.

Termenul de garanție este de 6,5 ani, perioadă în care producătorul va asigura și mentenanța unităților de transport.

Menționăm că procurarea acestui lot de unități de transport a suportat mai multe controverse, după ce câteva licitații fuseseră anulate, iar deciziile au fost contestate. Ulterior, câștigătoare a fost desemnată compania ISUZU.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.