Acasă Uncategorized Al doilea deces pentru ziua de astăzi în rândul lucrătorilor medicali. Cine...

Al doilea deces pentru ziua de astăzi în rândul lucrătorilor medicali. Cine este victima?

0

Încă o asistentă medicală a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre Melania Scorpan, asistentă medicală la IMSP Spitalul Clinic Bălți.

„IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță cu tristețe în suflet despre decesul colegei noastre, a asistentei medicale din cadrul Departamentului de Pediatrie, Melania SCORPAN. Asistenta medicală a fost răpusă de COVID – 19 la vârsta de 65 de ani.

Doamna Melania SCORPAN s-a născut la data de 28.12.1954. În 1973 a absolvit Colegiul de Medicină din orașul Chișinău. Timp de 42 de ani a fost angajată în secția ATI, din cadrul Departamentului de Pediatrie a IMSP Spitalul Clinic Bălți.

Exprimăm sincere condoleanțe familiei, rudelor și colegilor. Mereu a fost o persoană cu un suflet mare. Așa va rămâne pe veci în memoria colegilor!

Dumnezeu să o ierte și să o primească în Împărăția Cerurilor!”, se arată în mesajul Spitalului Clinic Bălți.

SafeNews.md aminstește acesta este al doilea deces pentru ziua de astăzi, în rândul lucrătorilor medicali din R. Moldova. Tot astăzi, o asistentă medicală din raionul Briceni a pierdut lupta cu noul coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.