Acasă Economic Acordul de 24,8 milioane de euro pentru vaccinuri, aprobat de Guvern

Acordul de 24,8 milioane de euro pentru vaccinuri, aprobat de Guvern

0

Guvernul de la Chișinău a aprobat în ședința de miercuri, 15 septembrie, proiectul privind ratificarea Acordului dintre R. Moldova și Banca Mondială cu privire la finanțarea adițională în valoare de 24,8 milioane de euro pentru achiziționarea vaccinurilor.

Potrivit Băncii Mondiale, finanțarea adițională va susține achiziționarea vaccinurilor eligibile împotriva COVID-19 cu scopul de a acoperi 30% din populație pe parcursul etapelor 2 și 3 ale vaccinării, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.

De asemenea, în cadrul finanțării respective va fi oferit suport de ordin tehnic și financiar pentru a vaccina 50% din cetățenii Republicii Moldova.

La data de 28 aprilie, Banca Mondială în Moldova anunța că a fost aprobată finanțarea adițională în valoare de 24,8 milioane de euro pentru achiziționarea de vaccinuri.

Proiectul aprobat de Guvern:

525438725 Proiectul Privind… by SafeNews

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.