Acasă Istorii din spatele culisei Achiziții de 2 milioane de lei, pe timp de criză! Asociația „Spații...

Achiziții de 2 milioane de lei, pe timp de criză! Asociația „Spații Verzi” vrea să instaleze sistem de irigare automatizat în parcul Catedralei

0

Asociația „Spații Verzi” a lansat astăzi o licitație în valoare de 2.500.00 de lei pentru efectuarea lucrărilor de instalare a sistemului de irigare automatizat pentru parcul Catedralei, din centrul capitalei. Potrivit actelor publicate de instituție, urmează a fi cumpărate mai multe materiale necesare. Asta în condițiile în care pandemia de coronavirus a provocat o criză economică în R. Moldova, transmite SafeNews.md cu referire la agora.md.

Asociația „Spații Verzi” urmează să achiziționeze diverse piese, cum ar fi: țeavă de polietilenă, cabluri, duze rotative, boxe pentru electrovane, senzore de ploaie, ect. 

Șeful Asociației „Spații Verzi” a precizat pentru AGORA că mobilierul este necesar pentru ca „orașul să fie frumos”.

„Avem un plan de lucru care este întărit. Muncim conform planului de lucru. Cred că asta e binevenit, pentru că toți vrem ca orașul să fie frumos, iar când ieșim la plimbare să ne simțin confortabil, atunci vom fi și mai sănătoși”, a menționat Serghei Carp.

Întrebat de ce nu s-a renunțat la lucrările de instalare a sistemului de irigare automatizat în condiții de criză, când statul are un buget redus, Carp a argumentat că: „Eu nu văd nimic contra. Noi trebuie să creăm condiții cât mai bune, aici în țară”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.