Acasă Anticipate 2021 VIDEO // O nouă rețea de fraudare: Se dau câte 200 de...

VIDEO // O nouă rețea de fraudare: Se dau câte 200 de lei și o invitație din partea BECS

0

Un locuitor al orașului Tighina susține că a identificat o rețea de fraudare a votului la secțiile de votare destinate cetățenilor din stânga Nistrului. Bărbatul pretinde că a primit 200 de lei și o invitație la vot din partea Blocului electoral al „Comuniștilor și Socialiștilor”. Lista ar fi întocmită în fața magazinului „Maghia” (Magia – n.r.) din Tighina, transmite SafeNews.md cu referire la Ziarulnational.md.

Tighineanul Dumitru Iancev susține că a filmat totul pe telefonul mobil și imaginile ar fi depuse la poliție.

„De dimineață am găsit unde se dau bani pentru fiecare vot. Lângă magazinul „Maghia” din Tighina este o femeie Vera. Ea întocmește listele.
Ea a spus că și anul trecut, la prezidențiale, s-a ocupat de asta. Avea lista de anul trecut. Astfel, se dau câte 200 de lei și se asigură transport până la secțiile de votare.
Acolo se mai spunea că la Varnița nu trebuie de mers, deoarece trebuie să vă temeți, „rumânî stoiat tam” (acolo stau românii – n.r.). Astfel, mașinile sunt îndreptate spre secțiile din Hagimus și Fârlădeni”, a mărturisit bărbatul.

Mai mulți veterani de la Varnița au mai adăugat că, în această după-amiază, taxa pentru fiecare vot ar fi crescut la 500 de lei, pentru a determina cât mai mulți oameni să voteze.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.