Acasă Social Accident grav la Soroca: Bărbat, lovit de un automobil. Șoferul a fugit

Accident grav la Soroca: Bărbat, lovit de un automobil. Șoferul a fugit

0

Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un automobil. Incidentul a avut loc în această dimineață pe o stradă din orașul Soroca. Potrivit datelor preliminare, victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 33 de ani. Dânsul se afla în fața unui magazin din oraș, pe partea dreaptă a craosabilului, când a fost tamponatde un automobil de marca Audi, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 24 de ani, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

În urma impactului, pietonul a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

Ulterior, pe urme fierbinți, angajații INSp au depistat automobilul implicat în accident, cu parbrizul deteriorat, ascuns în curtea unei case din oraș.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțle în care s-a produs accidentul, iar șoferul riscă să fie cercetat penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.