Acasă Social Un copil de 3 ani s-a prăbușit în gol de la etajul...

Un copil de 3 ani s-a prăbușit în gol de la etajul 6 al unui bloc din Chișinău

0

Un copil se zbate între viață și moarte după ce s-a prăbușit de la etajul unui bloc de locuințe. Incidentul a avut loc în aseară, în jurul orei 20:43, pe strada Cetatea Albă, din sectorul Botanica al capitalei, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

Preliminar se cunoaște că este vorba despre un copil în vârstă de 3 anișori, care s-a prăbușit în gol de la etajul 6 al blocului de locuințe, în circumstanțe încă necunoscute.

Copilul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital în stare gravă.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.

Vom aminti aici că, acum patru zile, un caz similar a mai fost întregistrat în sectorul Botanica, după ce un copil de numai 4 ani a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuințe.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.