Acasă Politic Adrian Candu: Binomul Dodon-Platon în acțiune pentru a obține al 2-lea mandat...

Adrian Candu: Binomul Dodon-Platon în acțiune pentru a obține al 2-lea mandat de președinte

0

Andrian Candu, liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, vine cu o reacție la declarațiile lui Veaceslav Platon care l-a acuzat că ar fi „arhitectul” furtului miliardului din sistemul bancar al R.Moldova. Potrivit parlamentarului, cele declarate de „raiderul nr.1 din CSI” demonstrează că binomul Dodon-Platon este „în acțiune pentru obținerea celui de-al 2-lea mandat de președinte”.

Ieri, am asistat peste două ore cum un pușcăriaș face justiție. Nu în capul lui, dar la televizor. Două ore de emisie, în care au fost aduse acuzații în stânga și în dreapta, fără ca moderatorul să acorde dreptul la replică celor vizați sau să-i ceară „justițiarului” probe. Raiderul numărul 1 din CSI se transformă în procuror la TV. Ambițiile nu se opresc aici și vedem deja planuri de reformare a justiției în viziunea largă și stalinistă a noilor stăpâni ai Moldovei. Reality show-ul cu hoți cu acte în regulă este abia la început. Luați pop-corn moldoveni, pâine nu-i, lucru n-avem, avem COVID si avem spectacole spre desfătarea mulțimii. Scenariul și scopul e clar. Binomul Dodon-Platon în acțiune pentru obținerea celui de-al 2-lea mandat de președinte”, a scris Andrian Candu.

Amintim că Veaceslav Platon a declarat că deține mai probe privind implicarea mai multor politicieni, inclusiv deputați, în furtul miliardului. Mai exact, el a spus că în lista persoanelor față de care va prezenta anumite dovezi ar fi deputatul Partidului „ȘOR” Denis Ulanov, fostul premier Iurie Leancă și liderul „Pro Moldova” Andrian Candu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.