Acasă Politic Litvinenco, despre acuzațiile lui Platon precum că ar lucra pentru Plahotniuc: ”O...

Litvinenco, despre acuzațiile lui Platon precum că ar lucra pentru Plahotniuc: ”O aberație mai mare nu am auzit niciodată în viață. Va juca după cum pare pentru Dodon rolul lui Sor pe timpul lui Plahotniuc – sa arunce cu noroi în opoziție”

0

Deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, afirmă că acuzațiile lui Platon potrivit cărora deputatul ar lucra pentru Plahotniuc sunt aberații. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Sergiu Litvinenco menționează că Dodon l-a eliberat pe Platon, pentru ca acesta să îndeplinească rolul pe care îl avea Ilan Șor în timpul lui Plahotniuc.

„Îmi spun colegii că Veaceslav Platon ar fi spus că sunt ”omul lui Plahotniuc”. O aberație mai mare nu am auzit vreodată în viață. Şi asta doar pentru că am expediat o interpelare către Procurorul General. Dar, probabil, pentru eliberarea sa trebuie să achite polițe lui Dodon. Va juca după cum pare pentru Dodon rolul lui Sor pe timpul lui Plahotniuc – sa arunce cu noroi în opoziție”, declară Litvinenco. 

Mai mult decât atât, parlamentarul mai declară că Dodon a transformat „furtul miliardului” într-o adevărată farsă.

„Acum nici un beneficiar sau executant de bază al jafului bancar nu mai stau în închisoare, pe când cetăţenii acestei ţări plătesc în continuare pagubele. Plahotniuc şi Şor au reuşit să evadeze din ţară, pe când alții doi au fost eliberaţi de o justiţie care numai indepedentă nu este. Nici partidele controlate de Plahotniuc, nici cel controlat de Dodon, nu au fost şi nu vor fi interesaţi de pedepsirea făptaşilor furtului miliardului”, a mai declarat Litvinenco. 

Amintim că după ce a fost astăzi eliberat din pușcărie, Veaceslav Platon l-a acuzat pe Litvinenco că lucrează la Plahotniuc și este un corupt. Aceasta după ce deputatul PAS a cerut explicații Procurorului General care sunt temeiurile pentru ca supranumitul „raiderul nr.1 în spațiul CSI”, Veaceslav Platon să fie eliberat din închisoare. Legiuitorul susține că există riscul ca eliberarea lui Platon să aibă un efect catastrofal asupra economiei și a sistemului financiar-bancar al Republicii Moldova.

Veaceslav Platon a fost eliberat din închisoare după ce a fost examinat demersul de reexaminare al dosarului depus de procurorul general Alerxandr Stoianoglo.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.