Acasă Politic Declarația cu privire la condamnarea faptelor de traseism, aprobată

Declarația cu privire la condamnarea faptelor de traseism, aprobată

0

Declarația cu privire la condamnarea faptelor de traseism și corupere politică a fost adoptată în ședința de azi a Parlamentului, transmite SafeNews.md.

În textul documentului se menționează că deputații în Parlamentul R. Moldova condamnă cu vehemență acțiunile de traseism politic în forul legiuitor al țării pentru întreaga perioadă a parlamentarismului țării.

”Aceste acțiuni întemeiate pe acte de corupție generează și amplifică fenomenul corupției politice. Voința suverană a poporului exprimată în alegeri este brutal denaturată, iar gestionarea din afara țării a migrației politice bazate pe corupție, reprezintă o amenințare reală la siguranța națională” se arată în Declarație.

La fel, documentul atrage atenția la traseismul politic, care, potrivit textului Declarației, nu doar lovește direct în temeiurile etice și morale ale societății, ci și viciază până la desfigurare sistemul politic și procesele politice din țară.

Inițiativa aparține deputaților din Fracțiunea PDM și a fost susținută și de restul deputaților.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.