Acasă Politic Iurie Reniță către ministrul apărării: E cumva război în toată legea, domnule...

Iurie Reniță către ministrul apărării: E cumva război în toată legea, domnule „academician” Pînzari?

0

Deputatul Iurie Reniță vine cu acuzații grave în adresa proaspăt numitului ministru al apărării, Alexandru Pînzari. Reacția parlamentarului vine după ce ieri, pe străzile din Chișinău și-au făcut apariția Armanata Națională înarmată, scoțând tehnica militară.

”Prostia umană n-are hotare, iar cea moldovenească este nemărginită, extinsă în întregul Univers. Individul de 2 metri (înălțime) de la Ministerul Apărării nu putea să spună o aberație și o tâmpenie mai mare ca el, decât doar să-și demonstreze mentalitatea sovietică. E cumva război în toată legea, domnule “academician” Pînzari?
Este foarte clar că acest fost polițist (ce are el comun cu Armata Națională?) nu putea să scoată tehnica militară cu mitraliere printre cetățenii pașnici și absolut nevinovați de prostiile lor, decât la indicația expresă a “Comandantului Suprem al Forțelor Armate”.

Așadar, în realitate Dodon este cel care-și umflă mușchii și obrajii îmbujorați ca să-și demonstreze importanța, pe care nu o are cu desăvârșire. De aceea a avut el nevoie de cele 60 de zile! Să-și ducă blindatele cu mitraliere la Condrița ca să le “blagoslovească” preoții lui aghezmuiți, care participă la “guleaiurile” de acolo!
Și atunci cum să nu ne aducem aminte de marele nostru humulestean, Ion Creangă, care, pentru cazuri similare, spunea cu multă înțelepciune: “prostia din născare, leac în lume nu mai are”. Amin!

Se arată într-o postare, pe o rețea de socializare, a deputatului Iurie Reniță

SafeNews amintește că Alexandru Pînzari a justificat apariția mitralierelor pe străzile capitalei precum că:

“… sunt niște studii științifice, care arată că oamenii reacționează altfel când vine o echipă de oameni înarmați, echipați, desciplinați, cu un automobil gen ale noastre, care este tehnică de luptă. Reacția 100% este una ascultătoare când trece un așa automobil și trece mesajul prin localitate”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.