Acasă Social Tânărul care a bătut un polițist din orășelul Durlești, a fost rețintu...

Tânărul care a bătut un polițist din orășelul Durlești, a fost rețintu pentru 72 de ore

0

Tânărul care a bătut măr un polițist pe teritoriul unei complex de foișoare din orășelul Durlești, a fost rețintu pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru Deschdide.MD de către natalai Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei.

„La fața locului a intervenit un echipaj al BPRO și grupul operativ din cadrul IP Buiucani care au stabilit că între doi bărbați, din două grupuri de persoane care se aflau la odihnă, s-a iscat un conflict care a generat într-o bătaie. Tânărul de  33 ani i-a aplicat unui barbat în vârstă de 38 ani mai multe lovituri cauzându-i vătămări corporale grave în urma cărora victima a fost transportată al spital. Tânărul de 33 de ani a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost inițiată o cauză penală în baza articolului 151 „Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”, ne-a spus Stati.

Totodată, s-a stabilit că persoanele implicate în conflict erau în stare de ebrietate. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a izbucnit conflictul, dar și cine se face vinovat.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.