Acasă Social S-a pornit acasă cu bani furați: Un moldovean a fost reținut în...

S-a pornit acasă cu bani furați: Un moldovean a fost reținut în Ucraina

0

Un bărbat care și-ar fi jefuit propria soție și a încercat să fugă din Ucraina în Moldova, a fost reținut și predat poliției de către grăniceri din statul vecin.

Polițiștii de frontieră de la Odesa au reținut un cetățean moldovean care încerca să treacă ilegal granița și să se întoarcă din Ucraina acasă în Moldova.

Ulterior s-a constata că acesta se grăbea atât de mult să părăsească statul vecin din cauza faptului că ar fi furat bani de la propria soție.

Polițiștii de frontieră ucraineni raportează că un cetățean al Republicii Moldova care a locuit până de curând într-una din localitățile din regiunea Odesa. Acesta ar fi furat 95 de mii de hrivne, echivalentul a circa 62.500 de lei, de la soția sa după care s-a dus la punctul de control „Cazaci” pentru a se întoarce în țara lui de baștină.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani a uitat însă că pașaport prezentat de el în timpul controlului la frontieră este expirat de cu mult timp în urmă.

Astfel s-a stabilit că perioada șederii sale în Ucraina expirase cu câțiva ani în urmă. De asemenea, conaționalul nostru nu a reușit să explice polițiștilor de frontieră din țara vecină de unde a obținut 95 de mii de hrivne. Acesta transporta banii chiar într-o sacoșă.

În consecință, pentru o tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat și de încălcare a regulilor de ședere în Ucraina, bărbatului i-a fost întocmit un dosar contravențional.

Moldoveanul a fost predat poliției ucrainene și riscă răspunderea penală pentru furt.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.