Acasă Politic Igor Munteanu: Guvernul Chicu trebuie să cadă. Cetăţenii au nevoie de un...

Igor Munteanu: Guvernul Chicu trebuie să cadă. Cetăţenii au nevoie de un guvern capabil, onest și european

0

Deputatul PPDA Igor Munteanu susţine că guvernul condus de Ion Chicu trebuie să cadă deoarece a eşuat în gestionarea pandemiei de COVID-19.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul ambasador susţine că Autorităţile fac „prostii pe bandă rulantă – amendează bătrânicile care-au ieşit cu 10 cozi de ceapă în stradă ca să nu moară de foame şi singurătate în casele lor pustiite de sărăcie. Iar brava poliţie le vânează.

Deputatul critică guvernul pentru noul antirecord de infectare cu COVID-19.

„Sunt convins, acest Guvern Chicu trebuie să pice. Cu trosnet, englezeşte, nu contează tehnica căderii sale inevitabile, ci faptul înlocuirii lui cu un guvern normal. . Să plece cu toată colecţia sa de aforisme maliţioase în adresa prietenilor noştri adevăraţi din România şi din Europa. Cetăţenii RM au nevoie de un guvern capabil, onest, european, inclusiv, de salvare naţională, sprijinit la momentul oportun de cel puţin 55 voturi în Parlamentul Republicii Moldova, şi acest lucru trebuie să-l cereţi deputaţilor în care mai păstraţi încredere şi le încredinţaţi această misiune! Asta cred să se întâmple în curând. Soluţia pentru această criză extrem de gravă este demiterea guvernului Chicu printr-o moţiune de cenzură votată în Parlament de o majoritate a deputaţilor capabili să depăşească propriile interese, acţiune demonstrată prin votul legilor care decug din Declaraţia de captivitate a statului, iar, ulterior, asumarea guvernării de către Platforma DA. Fără alianţe păguboase, fără jocuri politice ale clanurilor obscure, fără a oferi garanţii celor implicaţi în fărădelegi precum că nu vor fi deferiţi justiţiei”, a declarat deputatul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.