Acasă Social Detalii despre pachetul suspect de lângă MAI: Era un ceas de perete...

Detalii despre pachetul suspect de lângă MAI: Era un ceas de perete și flori

0

În pachetul suspect, observat în centrul capitalei, era un ceas de perete cu flori pe el. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către purtătorul de cuvânt al MAI, Alina Zbancă.

Carabinierii care patrulează adiacentul ministerului au observat un pachet suspect. La faț locului a fost necesară intervenția grupei operative. Conform procedurilor, au fost făcute anumite verificări, iar ca urmare a fost necesar ca acel obiect suspect să fie desamorsat. Din primele informații pe care le deținem, era un ceas de perete și flori, a declarat Alina Zbancă.

Oamenii legii vor întreprinde măsuri de stabilire a circumstanțelor în care a ajunS acea pungă în adiacentul sediului MAI.

Amintim că oamenii legii au fost informați că pe Bulevardul Ștefan cel Mare din capitală, la colț cu strada Armenească, în apropierea sediului Ministerului Afacerilor Interne, pe trotuar a fost găsit un pachet suspect.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.