Acasă Social DOC // Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic: Moldova rămâne în...

DOC // Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic: Moldova rămâne în zona roșie

0

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă din România a aprobat, în şedinţa de joi, 11.11.2021, actualizarea listei ţărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. R. Moldova este menținută în zona roșie, cu o incidență de 4,5 la 1000 locuitori.

Totodată, în zona roşie au intrat Germania, Elveţia, Polonia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, Liechtenstein, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia de Nord, Azerbaidjan şi Botswana. În zona galbenă au intrat, din zona roşie, în urma scăderii incidenţei, Belarus, Noua Caledonie, Suriname şi Saint Vincent şi Grenadine, iar din zona verde, în urma creşterii incidenţei, Finlanda, Laos, Insulele Falkland şi Insulele Turks şi Caicos. 

Totodată, în zona verde a intrat Saint Lucia.

c2g9MDU4YzZkYTI0OTE4YzZjZTV… by SafeNews

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.