Acasă Istorii din spatele culisei VIDEO// Raiderul Platon îi explică lui Stoianoglo cum să lase Banca Transilvania...

VIDEO// Raiderul Platon îi explică lui Stoianoglo cum să lase Banca Transilvania fără acțiunile de la Victoriabank

0

O nouă înregistrare cu raiderul Veaceslav Platon de la audierea în fața procurorilor inclusiv Alexandr Stoianoglo a fost expediată presei. În înregistrare, Platon spune că ar „trebui de intrat la Victoriabank”, având în vedere că acționarul de drept din România – Banca Transilvania să fie lăsat fără pachetul de acțiuni

După schema prezentată pe o tablă de Platon, procurorul general Alexandr Stoianoglo spune că metoda este în stil banditesc iar raiderul îl contrazice și spune că este legal. În înregistrarea expediată presei Platon mai spune că 13 miliarde de lei, adică 1 miliard de dolari din furtul bancar au trecut prin Privatbank din Ucraina.

„Bine, prin Privat Bank au trecut 180 de milioane?”, îl întreabă cineva din sală pe Platon, vocea căruia se aseamănă cu cea a procurorului General Alexandr Stoianoglo.  

„Nu 180, dar toate 13 miliarde de lei au trecut prin PrivatBank, adică tot miliardul de dolari”, răspundne Platon

deschide

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.