Acasă Istorii din spatele culisei Stop cadru! Stoianoglo către Platon: „Salut, Veaceslav” „Bună, Alexandr Dmitrivici”

Stop cadru! Stoianoglo către Platon: „Salut, Veaceslav” „Bună, Alexandr Dmitrivici”

0

Un nou video în care apare V. Platon, după ce Alexandru Stoianoglo a devenit procuror general, a devenit viral în spațiul public. Din imagne se înțelege clar care este relația dintre cei doi.

Din imagini, se poate observa cum la intrarea în încăperere, Procurorul General Stoianoglo se apropie cătrea Veaceslav Platon, pentru a se saluta: „Salut, Veaceslav!” În replică, Platon, cu zâmbetul pe buze spune: „Bună, Alexandr Dmitrivici”.
Ulterior, Veaceslav Platon este întrebat de procurori despre „Westburn Enterprises Limited”, despre care s-a scris în presă că ar fi fost folosită în „Laundromat”.

Eu nu vreau să spun minciuni, am spus că voi vorbi adevărul. Așă că, pentru moment, voi prefera să nu zic nimic despre beneficiarul final al respectivei firme. Știu de ce întrebați, dar prefer să tac. (…) În contextul atacului raider din 2011, prin această companie au trecut bani tranzit… nu are mare importanță cine sunt beneficiarii. În orice caz, persoana care a primit banii este Plahotniuc, au venit banii pe contul escrow al Victoria Bank, iar apoi la OTIV Prime – deci la Plahotniuc.„, ar spune sursa în video.

Stoianoglo îl întreabă pe Platon la final de ce nu oferă detalii și că trebuie să ofere o explicație, eventual că aceasta ar pute fi utilizată împotriva sa. Ulterior, Platon așa și îi răspunde: „Nu răspund pentru că informațiile ar putea fi utilizată împotriva mea”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.