Acasă Social Bilanțul deceselor în urma Covid-19 urcă la 233 de persoane. Astăzi au...

Bilanțul deceselor în urma Covid-19 urcă la 233 de persoane. Astăzi au fost înregistrate decesele a altor 5 persoane

0

Potrivit secretarului de Stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, Constantin Rîmiș, în ultimele 24 de ore, 5 persoane au decedat de noul Coronavirus.

Astfel, bilanțul total de decedați a ajuns la 233.

Deces 229: Femeie de 63 ani, din raionul Criuleni. Internată la data de 9 mai, la Spitalul Clinic Muncipal nr.1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, pulmonară, neuronală, cardiomiopatie mixtă.

Deces 230: Bărbat de 78, din Briceni. Internat la data de 17 mai la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență renală, encefalopatie discirculatorie mixtă, boala Alzheimer.

Deces 231: Femeie de 47, din Chișinău. Internată la data de 14 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cașexie, etilism cronic, encefalomielopolineuropatie de geneză mixtă.

Deces 232: Femeie de 66 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 13 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, renală, neuronală, gastrointestinală, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, limfom non-Hodgkin.

Informațiile cu privire la cea de-a 233-a persoană decedată, până la momentul actual nu au fost făcute publice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.