Acasă Social Aglomerație la o piața din raionul Hâncești, la două zile după ce...

Aglomerație la o piața din raionul Hâncești, la două zile după ce starea de urgență a expirat

0

Aglomerație la o piața din raionul Hâncești, la două zile după ce starea de urgență a expirat. Oamenii au ieșit să-și cumpere cele necesare, dar măsurile de distanțare nu sunt respectate. 

„Piața este plină de oameni. Nu ai unde parca. Mai bine este să mergi pe jos. De asemenea sunt și foarte mulți comercianți care vând tot ce vreai. Nu am putut rezista foarte mult timp acolo, așa că am plecat”, a scris Vadim Dolinski care a fost la fața locului.

Din imaginile postate pe o rețea socială se poate observa că nu toți oamenii poartă măștile de protecție. Și distanța socială a fost evitată.

Contactată pentru un comentariu, ofițera de presă a IP Hâncești Cristina Vicol a spus că: „Oamenii legii au fost la fața locului și au monitorizat ca toți oamenii să respecte distanța socială”. 

Cu mai multe detalii la acest subiect Cristina Vicol a precizat că revine ulterior.

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

Foto: Dolinski Vadim

tv8

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.