Acasă Politic DOC// Mai mulți aleși locali din Sângerei și Soroca pleacă de la...

DOC// Mai mulți aleși locali din Sângerei și Soroca pleacă de la PSRM și PDM la partidul ȘOR

0

Nouă aleși locali din raioanele Sângerei și Soroca, printre care și un primar, au anunțat că părăsesc PD și PSRM și aderă la Partidul Politic „ȘOR”. Semnatarii declarațiilor menționează că sunt dezamăgiți de prestația partidelor din care au făcut parte, se arată într-un comunicat al PP „ȘOR”.

Potrivit comunicatului, primarul de Dumbrăvița, raionul Sângerei, Iurie Porcescu, alături de trei consilieri, a anunțat despre ieșirea din PDM, invocând că această formațiune nu mai este în stare să realizeze programul său electoral. „A venit timpul să schimbăm lucrurile din temelie”, menționează în declarație aleșii locali din Dumbrăvița, subliniind că aderă la Partidul Politic „ȘOR”, deoarece aceasta „este singura formațiune politică care poate schimba lucrurile în țară și să asigure un viitor decent cetățenilor”.

De asemenea, trei consilieri locali din Holoșnița, raionul Soroca, susțin într-o declarație că PSRM este debusolat, nu mai are viziune, program și sprijin pentru membrii echipei și cetățeni. Aleșii locali acuză că actuala conducere a PSRM nu mai luptă pentru realizarea promisiunilor făcute, iar interesele ei nu mai coincid cu aspirațiile cetățenilor țării, conform comunicatului.

Și doi consilieri locali PSRM din Dărcăuți, raionul Soroca, au invocat în declarațiile lor motive similare care i-au determinat să părăsească formațiunea politică și să adere la Partidul Politic „ȘOR”.

PP „ȘOR” amintește că de la începutul săptămânii mai mulți primari și consilieri locali au anunțat că părăsesc PDM și aderă la Partidul „ȘOR”. Săptămâna trecută, din PD au plecat patru deputați, doi dintre care, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, au aderat la Partidul Politic „ȘOR”.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.