Acasă Social 127 cazuri noi de COVID-19. Bilanțul total urcă la 4.248 de îmbolnăviri

127 cazuri noi de COVID-19. Bilanțul total urcă la 4.248 de îmbolnăviri

0

Rezultatele testelor de laborator au confirmat la 4 mai alte 127 de îmbolnăviri cu COVID-19. Astfel, numărul total de îmbolnăviri în R. Moldova de la începutul epidemiei ajunge la 4.248 de cazuri. Datele au fost prezentate de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de noul virus.

În total au fost procesate 696 probe de laborator, dintre care au fost confirmate pozitiv – 127 cazuri. Din totalul celor 4.248 de îmbolnăviri, rămân active 2.693 de cazuri. Toate îmbolnăvirile confirmate la 4 mai sunt cu transmisie locală.

Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în Transnistria – 42 confirmări, și Chișinău – 39 de îmbolnăviri. 

Amintim că pe parcursul zilei de luni, 4 mai, responsabilii de la Ministerul Sănătății au anunțat trei cazuri de deces din cauza noului tip de coronavirus, bilanțul victimelor ajungând la 128. De asemena, 252 de bolnavi sunt în stare gravă, iar 27 dintre ei sunt la respirație asistată.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.