Acasă Social Alte 3 vieți curmate de noul coronavirus. În total, pentru ziua de...

Alte 3 vieți curmate de noul coronavirus. În total, pentru ziua de astăzi au fost anunțate 8 decese

0

Coronavirusul a mai luat trei vieți în R.Moldova. Este vorba despre 2 femei și un bărbat, anunță ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Femeia de 75 ani, din Chișinău, a fost internară la Institutul de Medicină Urgentă pe 27 aprilie. Aceasta suferea de hipertensiune arterială de gr. III, cardiopatie hipertensivă IC.III (NYHA) și diabet zaharat tip 2.

Totodată, o altă victimă a COVID-19 este o femeie de 92 de ani, din raionul Strășeni, care, la fel, fusese internată la Institutul de Medicină Urgentă pe 21 aprilie. Aceasta a fost disgnosticată cu hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie hipertensivă IC.II (NYHA) stadiul C.

Cea de-a treia victimă este un bărbat de 63 de ani, din Tiraspol.

Astfel, bilanțul deceselor a ajuns la 119.

În total, de la izbucnirea focarului în R.Moldova, 3 897 de oameni au fost infectați cu noul coronavirus, dintre care 1 182 au fost tratați.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.