Acasă Social Protest în fața Guvernului: Manifestanții au spart o ușă la Executiv

Protest în fața Guvernului: Manifestanții au spart o ușă la Executiv

0

Sute de persoane protestează de câteva ore, în fața Guvernului. Se pare că acțiunile manifestanților au ieșit de sub control.

Unul din protestatari a spart ușa Executivului cu un buzdugan. Participanții la acțiunea de protest au încercat să intre în clădirea Guvernului pentru a înmâna o declarație cu mai multe cerințe, printre care retragerea trupelor rusești de pe teritoriul Republicii Moldova. Aceștia au fost opriți de oamenii legii, fapt care l-a enervat pe unul din protestatari, care a lovit ușa de sticlă a instituției cu un buzdugan.

În acest moment forțele de ordine au format un cordon în fața clădirii Guvernului. Veteranii de război cer demisia premierului Ion Chicu și a președintelui Igor Dodon. Manifestanții declară că nu vor pleca acasă până când premierul nu va ieși la discuții cu aceștia.  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.