Acasă Social Noi detalii despre bărbatul găsit mort sub o mașină la Criuleni. Autoritățile:...

Noi detalii despre bărbatul găsit mort sub o mașină la Criuleni. Autoritățile: ar fi fost strivit de propriul automobil

0

La o zi de producerea incidentului, oamenii legii vin cu noi detalii, despre cazul bărbatului care a fost găsit fără suflare sub un automobil de model Skoda, în localitatea Văduleni, raionul Criuleni. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani.

Contactată de portalul SafeNew.md, Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Criuleni, a declarat că la fața locului s-a stabilit că victima este un tânăr de 32 de ani, fiind strivit de propriul automobil, după ce mașina a pornit din senin.

„Șoferul a coborât din automobil fără a se asigura dacă a stopat în mod regulamentar și sigur automobilul, astfel fiind strivit de autoturisml de model Skoda. În urma cercetărilor la fața locului, oamenii legii au stabilit că pe suprafața corpului, victima nu avea semne de moarte violentă. Alte circumstanțe se stabilesc”, a declarat Băetrău.

Precizăm că ieri, presa scria că descoperirea macabră a avut loc in jurul orei 09:00 dimineața, astăzi, însă, oamenii legii rectifică că apelul telefonic înregistrat la dispeceratul de poliție ar fi fost făcut la ora 12:10. Amintim că trupul neînsuflețit a fost descoperit în adiacentul fabricii „Avicola”. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.