Acasă Politic MAEIE evită să spună dacă ambasadorul Neguță a fost rechemat, în...

MAEIE evită să spună dacă ambasadorul Neguță a fost rechemat, în urma cazului anabolizantele diplomatice

0

Ministerul de Externe nu confirmă și nici nu infirmă dacă ambasadorul R.Moldova Andrei Neguță a fost rechemat din funcția de ambasador.

Într-o actualizare a acomunicatului de presă, MAEIE susține că reiterează că a inițiat măsurile interne de anchetă, acordând întreaga cooperare organelor competente în instrumentarea acestui caz.

„Despre decizia finală privind anumite consecințe disciplinare, opinia publică va fi anunțată neîntârziat”, susține ministerul de Externe care îl contrazice pe deputatul socialist Grigore Novac. 

Amintim că aseară deputatul PSRM Grigore Novac a declarat în cadrul unei emisiuni TV că ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, a fost rechemat. Deputatul a precizat că a citat un canal de Telegram.

„În opinia mea, încă ieri trebuia rechemat. Dacă există o bănuială rezonabilă că ambsadorul Neguța e implicat, indiscutabil el trebuie rechemat. Ulterior aici se va clarifica dacă e implicat”, a comentat aseară Grigore Novac.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.