Acasă Politic Octavian Țîcu: Igor Dodon a venit la putere prin niște transfugi

Octavian Țîcu: Igor Dodon a venit la putere prin niște transfugi

0

Liderul PUN și deputat în Parlament, Octavian Țîcu, a vorbit în fața manifestanților din Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit acestuia, prin intermediul lui Dodon cizma lui Putin a intrat în țara noastră.

O să înțelegeți că această trădare a lui Igor Dodon e o trăsătură a clasei politice. Ce va fi mai departe? Ce urmează după Dodon?
Anticipate! Oameni buni, cauza tuturor relelor nu este Dodon, Șor, ci Rusia. În locul lui Dodon va veni altul. Prin intermediul lui Dodon cizma lui Putin a intrat în țara noastră. Noi avem o singură cale, unirea cu România și intrarea în UE. O să ajungem ca peste 30 de ani cu aceleași lozinci.
Zilele acestui regim sunt numărate. Dodon a venit la putere prin niște transfugi, iar asta e cea mai mare problemă. Cu toții împreună să dăm un viitor european”, a spus liderul PUN, Octavian Țîcu,.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.